OBAVIJEST ZA UČENIKE SMŠ

Obavještavaju se svi roditelji i učenici Srednje medicinske škole da će od sutra, 18. ožujka 2020. godine biti realizirana nastava preko ZOOM aplikacije, po nalogu Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK. Svi učenici su obvezni nazočiti satima koji će se na ovaj način realizirati. Također, u dnevnik rada će se upisivati samo sati koji su održani.

Razrednici će učenike obavijestiti o rasporedu sati za naredna dva tjedna. Sutra će biti održan samo sat zajednice učenika.

Svima nam je zajednički cilj i interes školsku godinu privesti kraju u utvrđenim rokovima i sa ostvarenim zacrtanim ciljevima. Uvjeti rada se mijenjaju ali ne i naši ciljevi. Zbog toga svi smo pozvani na odgovoran pristup radu, osobito naši maturanti koje ove školske godine završavaju srednjoškolsko obrazovanje.

Roditelje pozivamo na suradnju u praćenju izvršavanja školskih zadaća njihove djece kod kuće.

Nadamo se da će se epidemiološka situacija brzo popraviti i da će se naši učenici vratiti u školske klupe. Stručnjaci tvrde da se ne trebamo bojati, a trebamo biti oprezni, izbjegavati javna okupljanja i putovanja. Odgovorno ponašanje svakog pojedinca je najbolji doprinos poboljšanju epidemiološke situacije.

Iskoristimo ovo vrijeme za osobnu izgradnju i napredovanje.

Scientia est potentia!

Vedran Mihić, prof.

Direktor SMŠ-e