HUMANOST NA DJELU VIJEĆA UČENIKA KŠC “IVAN PAVAO II” BIHAĆ

 Male ruke za velika djela

 

U mjesecu darivanja  učenici Vijeća učenika KŠC „Ivan Pavao II“, podijeljeni u dvije skupine, zajedno sa svojim profesoricama posjetili su socijalno ugrožene obitelji na području grada Bihaća i Odjel pedijatrije Kantonalne bolnice „Dr. Irfan Ljubijankić“.

Naime, u mjesecu studenom i prosincu u sklopu akcije “Male ruke za velika djela“ učenici KŠC-a prikupljali su hranu i higijenske potrepštine, a u akciji „Jedan slatkiš, jedno dijete“ paketiće za najmlađe, da bi uoči božićnih blagdana posjetili socijalno ugrožene obitelji i podijelili pakete.

Ovom prigodom su uljepšali dan i obradovali paketima brojne obitelji, naročito njihove  najmlađe članove i svoje vršnjake.

Posebno je veselo bilo i na Odjelu pedijatrije u bolnici „Dr. Irfan Ljubijankić“. Na radost malih pacijenata podijeljeni su paketići, a posebno oduševljenje su izazvali učenici obučeni u Djedove Mrazove i omiljene likove iz crtića Frozen. Učenike i profesore  je dirnuo topao doček osoblja bolnice, naročito malenih pacijenata. U ovoj školi nisu rijetke akcije sličnog tipa pa u Vijeću učenika ističu da već imaju isplanirane i nove projekte za novu 2017. godinu.