BOŽIĆNA PRIREDBA U KŠC „IVAN PAVAO II“

Podijelili radost Božića

  •  Svečanosti prisustvovali i štićenici jednog od bihaćkih staračkih domova

Uposlenici  i učenici Katoličkog školskog centra „Ivan Pavao Drugi“, organizirali su u petak, 19. studenog, tradicionalnu božićnu priredbu. Uz brojne goste u prepunom amfiteatru KŠC-a učenicima su se ove godine pridružili i štićenici jednog od bihaćkih staračkih domova.

Mališani i mladi, polaznici vrtića, osnovci, gimnazijalci i medicinari Katoličkog školskog centra u Bihaću posjetioce su uveselili igrom, pjesmom, plesom i glumom, i tako ih darovali za najradosniji katolički blagdan. Direktor KŠC-a dr. Slavo Grgić zahvalio je svima koji su dali svoj doprinos svečanosti, učenicima KŠC-a i njihovim vršnjacima iz drugih bihaćkih škola koji su zajedno s njma podijelili radost Božića.

U KŠC “ Ivan Pavao Drugi“ godina na izmaku bila je veoma uspješna. Završeni su neki od planiranih infrastrukturnih radova, upisano je više od planiranog broja učenika, a više je djece i u produženom boravku. Nadaju se da će i iduća godina biti takva, kako u ekonomskom tako i u smislu širenja ljubavi, dobrote i tolerancije među ljudima.

U našoj galeriji možete pogledati slike sa priredbe.

Autor teksta S.Č.